χάνοντας γρήγορα βάρος…

Ένας τύπος πολύ χοντρός, πάνω από 150 κιλά, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αδυνατίσει. Όμως όποια δίαιτα και αν έκανε, σε όποιο ινστιτούτο αδυνατίσματος και αν πήγε δεν κατάφερε τίποτα.
Έτσι απογοητευμένος εγκατέλειψε την προσπάθεια. Κάποια στιγμή διαβάζοντας μία εφημερίδα βλέπει μία αγγελία ενός ινστιτούτου αδυνατίσματος η οποία έγγραφε: «Εγγυημένη απώλεια βάρους. Εσείς επιλέγετε πόσα κιλά θα χάσετε σε κάθε επίσκεψη. Αν δεν ανταποκριθούμε σας αποζημιώνουμε με 1000 € για κάθε κιλό που ζητήσατε να χάσετε. Διεύθυνση …».
Σκέπτεται λοιπόν ο τύπος: «Γιατί να μην πάω? Αν δεν αδυνατίσω τουλάχιστον θα τα κονομήσω.
Έτσι λοιπόν πάει στο ινστιτούτο. Εκεί τον υποδέχεται μία κοπέλα που τον ρωτάει πόσα κιλά θέλει να χάσει. Αυτός της λέει ότι επιθυμεί να χάσει 10 κιλά. Αυτή τότε συμπληρώνει μία φόρμα, του δίνει να υπογράψει και του λέει πως πρέπει να της καταβάλει 100 € για κάθε κιλό.
Αφού πληρώνει το ποσό του λέει να περάσει στο διπλανό δωμάτιο και να γδυθεί τελείως. Αυτός λοιπόν μπαίνει στο δωμάτιο που είναι κατασκότεινο και γδύνεται.
Σε λίγο ανάβουν τα φώτα και διαπιστώνει ότι βρίσκεται σε ένα τεράστιο κυκλικό δωμάτιο.
Αμέσως ανοίγει μία πόρτα και μπαίνει στο δωμάτιο μία πανέμορφη και ολόγυμνη γυναίκα που του λέει: «Τρέχω, τρέχεις, κυνηγάς. Αν με πιάσεις με πηδάς. Αλλά μόλις χτυπήσει το καμπανάκι σταματάς».
Αμέσως αυτός αρχίζει να τρέχει για να την πιάσει. Η κοπέλα όμως ήταν ταχύτατη και έτσι δεν κατάφερνε τίποτα. Συνέχισε όμως να προσπαθεί για αρκετές ώρες. Κάποια στιγμή κατάφερε να στριμώξει την κοπέλα τότε όμως ακούστηκε το καμπανάκι. Η κοπέλα φεύγει από το δωμάτιο και σ’αυτό μπαίνει η πρώτη κοπέλα με μία ζυγαριά και του λέει να ζυγιστεί.
Αυτός ζυγίζεται και διαπιστώνει ότι έχει χάσει ακριβώς 10 κιλά. Ο τυπός λοιπόν φεύγει ευχαριστημένος που αδυνάτισε αλλά και απογοητευμένος που δεν πήδηξε.
Έτσι αποφασίζει να πάει και την επόμενη μέρα. Την άλλη μέρα φτάνοντας στο ινστιτούτο δηλώνει ότι θέλει να χάσει 20 κιλά.
Ακολουθείται η ίδια διαδικασία και ο τύπος βρίσκεται ξανά γυμνός στο ίδιο δωμάτιο. Όταν ανοίγει η πόρτα μπαίνουν στο δωμάτιο 2 πανέμορφες και ολόγυμνες κοπέλες που του λένε: «Τρέχουμε, τρέχεις, κυνηγάς. Αν μας πιάσεις μας πηδάς. Αλλά μόλις χτυπήσει το καμπανάκι σταματάς».
Ο τύπος πάλι αρχίζει να τρέχει αλλά πάλι δεν κατάφερνε τίποτα. Και πάλι όταν μετά από ώρες κατάφερε να πιάσει τη μία χτύπησε το καμπανάκι. Και πάλι ήρθε η πρώτη κοπέλα, και πάλι διαπίστωσε ότι έχασε ακριβώς 20 κιλά.
Όμως από το ινστιτούτο έφυγε εκνευρισμένος γιατί δεν είχε καταφέρει να πηδήξει.
Έτσι τη επομένη έρχεται πάλι και αυτή τη φορά ζητάει να χάσει 50 κιλά ευελπιστώντας ότι σήμερα θα πηδήξει. Η κοπέλα όμως στην υποδοχή κάπως τρομαγμένη του λέει ότι είναι επικίνδυνη η απώλεια τόσο μεγάλου βάρους σε μία μέρα. Ο τύπος όμως επιμένει και έτσι και πάλι βρίσκεται γυμνός στο σκοτεινό δωμάτιο.
Όταν όμως ανάβουν τα φώτα βλέπει μπροστά του ένα μαύρο με ένα εργαλείο άνω του μισού μέτρου που του λέει: «Τρέχεις, τρέχω, κυνηγώ. Αν σε πιάσω, σε πηδώ. Καμπανάκι και τέτοιες μαλακίες δεν έχει εδώ»!!!

Advertisements
Explore posts in the same categories: ανεκδοτα...γενικως, sex, sex, περισσότερο sex

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: